50 urodziny qzn4
50 urodziny qzn4
Hej,
Jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec B...
U Piotra_Kabały powiedziałem Wam, że zrobię zlot/spotkanie na swoje 50-te urodziny.
Termin: czerwiec 2025
Piatek
muzyczka, piwko, lajcik
Sobota
Śniadanie
Spacer po lesie i łące lub coś równie odprężającego jak plecenie wianków z mleczu.
Obiad
Rozpoczynamy bal przebierańców - rzymski SENAT
Przebieramy się w togi z prześcieradeł i wkładamy laurowe (mleczowe) wieńce, eksponując klaty itd.
Będzie karaoke (z konkursem) jako support dla KAPELI.
Kapela - kiedyś nazywali się K.O.M.P. - skomponowali dla nas "Dupę konia", a teraz grają w mniejszym składzie po knajpach, grają na wesoło.
W przerwie dla kapeli - występ Rusałki - chciałbym, żeby to był show ze sztucznym wężem (strażackim?) - Salma Hayek w "Od zmierzchu do świtu". Pozostaje pytanie kto będzie tę tequile z nóżki spijał...
https://www.youtube.com/watch?v=qnJJ2fojawE
Jeśli nazbiera się wystarczająca ilość Senatorów - to podejmę się organizacji takiego spotkania.
Kto z Was moi koledzy zaszczyci mnie swoją obecnością i weźmie udział w obradach Rzymskiego Senatu?
Wpisujemy się na listę:
qzn4 + Marta
Justyna (siostra qzn4) z mężem
Jak sie powiedzialo A, to trzeba powiedziec B...
U Piotra_Kabały powiedziałem Wam, że zrobię zlot/spotkanie na swoje 50-te urodziny.
Termin: czerwiec 2025
Piatek
muzyczka, piwko, lajcik
Sobota
Śniadanie
Spacer po lesie i łące lub coś równie odprężającego jak plecenie wianków z mleczu.
Obiad
Rozpoczynamy bal przebierańców - rzymski SENAT
Przebieramy się w togi z prześcieradeł i wkładamy laurowe (mleczowe) wieńce, eksponując klaty itd.
Będzie karaoke (z konkursem) jako support dla KAPELI.
Kapela - kiedyś nazywali się K.O.M.P. - skomponowali dla nas "Dupę konia", a teraz grają w mniejszym składzie po knajpach, grają na wesoło.
W przerwie dla kapeli - występ Rusałki - chciałbym, żeby to był show ze sztucznym wężem (strażackim?) - Salma Hayek w "Od zmierzchu do świtu". Pozostaje pytanie kto będzie tę tequile z nóżki spijał...
https://www.youtube.com/watch?v=qnJJ2fojawE
Jeśli nazbiera się wystarczająca ilość Senatorów - to podejmę się organizacji takiego spotkania.
Kto z Was moi koledzy zaszczyci mnie swoją obecnością i weźmie udział w obradach Rzymskiego Senatu?
Wpisujemy się na listę:
qzn4 + Marta
Justyna (siostra qzn4) z mężem
podpis test motocyklisci.org
Re: 50 urodziny qzn4
ACE lub ACE + 3, dziękuję za zaproszenie, byle nie pierwszy weekend czerwca please
-
będzie miło Was zaszczycić
-
Ja miałem plan na Kabałki w czerwcu ale w takiej sytuacji ustępuję pola Qznowi. Oczywiście będę
mozna w czerwcu sie dwa razy przecież spotkać,,tyle jest do nadrobienia, ze hohoPiotr_Kabała pisze: śr gru 04, 2024 12:46 pm Ja miałem plan na Kabałki w czerwcu ale w takiej sytuacji ustępuję pola Qznowi. Oczywiście będę
chciałbym być, jak dozyję
-
Też chcielibyśmy przyjechać Robert + Wojtek Zet